Artina VvE Beheer biedt u de mogelijkheid om een compleet totaalpakket aan diensten af te nemen of juist een keuze te maken uit één of meer van de onderstaande modules. Op deze manier kunnen wij maatwerk leveren dat voldoet aan de wensen van uw VvE en betaalt u alleen voor de diensten waar u werkelijk gebruik van maakt. Indien u op één van onderstaande pictogrammen klikt kunt u zien welke werkzaamheden wij per module aan kunnen bieden.

Online Software

Wij maken gebruik van een softwarepakket dat specifiek gericht is op het beheren van VvE’s. Elke VvE krijgt een eigen website waarop de appartementseigenaren 24/7 persoonlijk kunnen inloggen om de gegevens van hun eigen VvE te raadplegen. Denk hierbij aan alle relevante VvE documenten, zoals bijvoorbeeld de voor uw VvE geldende splitsingsakte, het huishoudelijk reglement en de notulen van de ledenvergaderingen. Daarnaast zijn ook uw persoonlijke gegevens alleen voor uzelf inzichtelijk.

 

Tarieven

Omdat we bij de prijsbepaling van onze dienstverlening rekening houden met de specifieke wensen van uw VvE vermelden we geen standaardprijzen op onze site. Verschillende factoren zijn van invloed op de uiteindelijke prijs, zoals bijvoorbeeld de bepalingen in de splitsingsakte, de beschikbaarheid van vrijwilligers en in hoeverre het bestuur zelf werkzaamheden verricht.
Wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik dan op de onderstaande knop!