Artina VvE Beheer is een organisatie die zich specifiek richt op het beheer van Verenigingen van Eigenaren. Dit specialisme is belangrijk omdat wij vinden dat goed VvE-Beheer iets is wat je er niet zomaar als nevenactiviteit bij kan doen. Om alle facetten die bij gedegen VvE-Beheer aan orde komen goed te beheersen, moet er de juiste kennis en kunde binnen de organisatie aanwezig zijn. Bij Artina VvE Beheer streven wij ernaar om dit met een hoge mate van kwaliteit in dienstverlening te leveren. De twee eigenaren Arthur en Ina Jongekrijg worden hierbij ondersteund door een aantal parttime medewerkers.

Arthur Jongekrijg

Arthur heeft een passie voor het beheren van gebouwen. Hij is bouwkundig ingenieur en heeft tevens diverse aanvullende opleidingen afgerond zoals Makelaar-Taxateur via de NVM, de vakopleiding VvE Beheer en Bestuur als ook de vakopleiding Gemengd Bezit. Hij heeft veel ervaring in bouwkundig onderhoud opgedaan als voormalig mede-directeur/eigenaar van een bouwbedrijf. Met veel plezier is hij ook jarenlang voorzitter van de vergadering geweest van de VvE waar hij zelf woonde. Zodoende weet hij dus ook uit ervaring waar je allemaal mee te maken kunt krijgen als appartementseigenaar, maar ook als voorzitter van de vergadering of als bestuurder van de VvE.

Ina Jongekrijg

Ina draagt graag bij aan de kerntaak van een VvE om via goed beheer de waarde van het gebouw en de appartementen in stand te houden. Zij richt zich hierbij graag op het dienstverlenend bezig zijn en het ontzorgen van de besturen en de appartementseigenaren. Zij heeft de vakopleiding VvE Beheer en Bestuur afgerond en heeft daarnaast nog verschillende andere vakopleidingen gevolgd. Zij heeft veel werkervaring opgedaan waarbij het omgaan met mensen een heel belangrijk onderdeel vormde. Al deze werkervaringen komen haar goed van pas in het veelzijdige vak als VvE-beheerder.

Artina VvE Beheer: de kennis, kunde en energie voor compleet VvE Beheer!